1057
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1057,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Ontwerp, realisatie en updates

Voor zelfstandig ondernemers

Een blik op je website is vaak een eerste kennismaking met jou en je portfolio. Als het ontwerp van je site aansluit bij de kwaliteit en sfeer van je werk, is dat een toegevoegde waarde.
Ben je een zelfstandig ondernemer en ben je op zoek naar een heldere, aansprekende website? Als beeldend kunstenaar met een achtergrond en ruime ervaring als grafisch ontwerper help ik jou graag. Vanuit mijn eigen beroepspraktijk kan ik je wensen goed aanvoelen. Door mijn opleiding tot grafisch ontwerper en ervaring in het vak – aangevuld met een goede kennis van WordPress – kan ik jouw praktijk op een kwalitatieve en onderscheidende manier onder de aandacht van je publiek brengen.

Op maat gemaakt in WordPress

Bij het ontwerpen van een nieuwe website ga ik uit van de gewenste uitstraling van jou als opdrachtgever. Hoe komt jouw werk en jouw bedrijf het beste tot zijn recht? De websites die ik ontwerp, ontwerp ik dus op maat. Hierbij maak ik gebruik van WordPress en een professioneel thema als technische basis.
Doordat ik de websites bouw in WordPress – een content management systeem – kun je de inhoud van je website na oplevering zelf actueel houden. Maar mocht je daar geen tijd voor hebben, kan ik dit voor je verzorgen.

Responsive

Websites worden tegenwoordig op allerlei ‘devices’ (desktop, tablet, mobiele telefoon) bekeken. Het is dan ook belangrijk dat je website op al deze ‘devices’ verzorgd oogt en prettig leesbaar is. De websites die ik bouw zijn responsive; ze passen zich aan aan het gebruikte ‘device’. Zo weet je zeker dat je website altijd goed leesbaar is en professioneel overkomt.

En verder…

Huisstijl
Heb je al een bestaande huisstijl en ben je daar tevreden over? Dan vertaal ik je huisstijl naar een goed werkende, mooi verzorgde, responsive website.
Heb je nog geen huisstijl en is de website je startpunt? Ook dan kan ik je helpen. Meer info.

Actueel blijven loont
Een website die actueel is blijft belangrijk; je bezoekers blijven op de hoogte van je laatste ontwikkelingen.
Maar wat zeker zo belangrijk is, is dat Google websites beloont die regelmatig worden ge-update. Als je je website regelmatig bijhoudt, wordt je website beter vindbaar via Google.
Heb je geen tijd om je website bij te houden? Tegen een aantrekkelijk tarief kan ik de inhoud van je site naar wens en behoefte voor je bijhouden, zodat je laatste ontwikkelingen altijd zichtbaar zijn.

Technische updates en back-ups
Met regelmaat worden WordPress, themes, en plugins verbeterd en aangepast aan de ontwikkelingen op het web. Om je website veilig en goed werkend te houden is het belangrijk om hem actueel te houden. Ook is het van belang om een actuele back-up van je site te hebben, mocht je site gehacked worden of de server crashen. Na oplevering van je website kan ik deze technische updates voor je verzorgen.