3513
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3513,stockholm-core-2.4.2,select-theme-ver-9.7,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Voorbeelden van gerealiseerde
websites-en-meer*

Portfolio

Ervaringen

Carolina heeft vanaf het begin, toen ik met haar in overleg ging over het bouwen van mijn website, laten zien dat zij goed kan luisteren en aanvoelen; dus meer doet dan alleen goed luisteren.
De subtiele vormgeving van mijn nieuwe website is ook een bewijs van haar goede smaak en kunde om deze (in overleg) in de praktijk toe te passen. Er is een goede balans ontstaan tussen mijn eigen(-wijze) ideeën en haar inzicht en kunde op het vlak van typografie, tekst en vormgeving. Heel fijn om zo’n goed overleg te hebben gehad en ik ben heel blij met het eindresultaat!

Deborah Chayes | Jarasu

Vanaf het moment dat ik met Carolina kennismaakte was de klik daar. Fijn om met iemand te sparren over werk en in dit geval over mijn nieuwe website. Het heeft even geduurd, die uitdaging lag bij mij, maar Carolina was daarin geduldig. Ze heeft naar mij geluisterd, heel fijn, uitgevoerd en daar waar nodig bijgestuurd. Een prachtige nieuwe website is een feit. Daarnaast ben ik ook heel blij dat Carolina alles oppakt wat ik vraag t.a.v. de website. Hierdoor kan ook ik gewoon met mijn freelancewerk bezig blijven. Ik ben blij met deze samenwerking en beveel haar van harte aan.

Angelique Pijl | Arrowescape