Website laten maken voor desktop, tablet en mobiel

Website laten maken die bij je past. Geschikt voor alle schermen, ook mobiel. Zo heb je altijd je website bij je. Met een responsive website kunnen bezoekers/klanten uw aanbod op alle displays – desktop, tablet, smartphone – goed bekijken. De schaalbare website ‘beweegt’ mee met het mobiele apparaat. Zó biedt Google zijn klanten (de bezoekers van uw website) de ultieme gebruikerservaring.

Responsive WordPress website voor hoge positie bij Google en meer bereik

Websites worden steeds vaker bekeken op mobiele apparaten. Hoe ziet uw website er dan uit? Is alles goed leesbaar? Past het webdesign bij de doelgroep?

• Meer bezoekers
• Meer klanten
• Meer omzet

Met een goede website bereikt u meer klanten en realiseert u meer omzet. Een goede website heeft een mooi ontwerp, zit technisch goed in elkaar en heeft goede SEO. En scoort sneller een hoge positie bij Google

Een goede site wordt goed gevonden door Google. Als een site niet goed leesbaar is, ‘klikken’ bezoekers weg. Op dit moment zoekt volgens Google al méér dan 65% van uw bezoekers op een mobiel apparaat: tablet en smartphone. Websites die NIET responsive (schaalbaar) zijn worden door Google lager in de zoekresultaten gezet. Tijd voor responsive! Een website laten maken (of een bestaande website ombouwen) die past bij elk mobiel apparaat, is een een goed idee.

Een responsive WordPress website laten maken. Onze studio in Vlaardingen – vlakbij Rotterdam – is dagelijks bezig met offline- en online marketing communicatie.

Welkom op internet. Hier bent u 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar voor opdrachten en bestellingen. Dat wil zeggen: als uw site hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt… Met een responsieve website, goede SEO en mooi design is de kans op een hoge positie groot.

WORDPRESS wordpress website laten maken

Wij werken met het cms van WordPress. Daarmee is het mogelijk de website te onderhouden en te voorzien van eigen content. Dat kunt u zelf doen, anderen laten dat graag aan ons over. De keus is aan u. Een website laten bouwen of een website laten ombouwen doen wij vanuit onze studio in Vlaardingen.

U kiest uit een vrijwel oneindig aantal ontwerpen uit de thema’s waarmee wij werken:

  • Elegant themes, bekend van Divi
  • Envato van Kriesi
  • Avenda
  • Be-theme

Wat is responsive?

Zoek een site op uw tablet of smartphone. Wordt de website duidelijk vertoond met goed leesbare tekst, als een geschaalde uitvoering van de desktop versie? Dan is het waarschijnlijk een responsive website. In het andere geval ziet u op tablet of smartphone een sterk verkleinde van de desktop versie en moet u telkens het scherm vergroten omdat tekst en beeld veel te klein zijn.

Steeds meer bezoekers van uw site zoeken op een tablet of smartphone. Als de website responsive is, biedt dat voor uw bezoeker een goede gebruikerservaring. Websites die niet responsive zijn, worden minder lang bezocht omdat het op mobiele apparaten moeilijk is om door de pagina’s te navigeren. Dat kost klanten en omzet!

Google houdt van websites die goed in elkaar zitten en geeft ze een hogere ranking. Dat betekent dat uw site helemaal moet kloppen op het gebied van: techniek, semantiek, relevantie en design. Met responsieve websites, goede SEO en mooi design is de kans op een hoge positie dus groot. Opdrachten voeren wij uit in onze eigen studio. Wij bieden oplossingen voor elke communicatie-opdracht, zowel offline als online. Marketing communicatie is cruciaal voor het maken èn behouden van klanten. Dankzij digitale technieken zijn de mogelijkheden eindeloos.

Professionele website

Als u professionele exposure wilt op internet, laat u een mooie responsive website maken. Een website die ook mooi weergegeven wordt op tablet en smartphone scoort beter bij Google. En we willen allemaal een hogere positie bij Google.

Wij denken graag met u mee als het gaat om een nieuwe website, webshop of app voor uw onderneming of organisatie.

bn nb n

Neem contact op, maak een afspraak.

Wil je meer weten, kennismaken of gewoon een kop koffie drinken?

Wij bieden offline- en online oplossingen voor ondernemers. Wij maken graag tijd voor u. Laten we gauw afspreken.

Contactgegevens

Websites & Meer
Dick Hofman
Louise de Colignylaan 343
3136 NS Vlaardingen
Telefoon 010 – 2499011
Mobiel 0681 – 181773

Contact